Плавлений сир, сирний продукт є молочним продуктом, який виробляють із сичужних сирів, сиру, сирів для плавлення, олії, сухого молока та інших молочних компонентів з додаванням різних наповнювачів та спецій шляхом плавлення сирної маси. Історія цього продукту бере свій початок у швейцарському містечку Тун, в якому…
Пропонуємо сирний продукт"Український", від 5т, доставка. Виробник молочної продукції на постійній основі реалізує сирний продукт відмінної якості. Вага однієї голови приблизно 8-9 кг. Продукт упакований у гофроящики по дві голови. Також продукт у брусі. Вага одного бруса приблизно 4 кг. Продукт упакований у…
Пропонуємо сирний продукт"Голландський", від 5т, доставка. Виробник молочної продукції на постійній основі реалізує сирний продукт відмінної якості.Продукт упакований у гофроящики по 5 штук в ящику. Вага одного бруса приблизно 4 кг. Термін придатності та зберігання продукції: 120 діб. при t від -4 до 0, 90 діб. при t…
Пропонуємо сир твердий "Звенигородський", 50% жиру у сухій речовині, сир твердий "Едам", 45% жиру в сухій речовині. Виробництво "Клуб Сиру", на замовлення ТОВ "Агромолтранс"
Справжнє вершкове масло виготовлено зі свіжих вершків коров"ячого молока відповідно до норм ГОСТу. Натуральна сировина і дотримання всіх етапів виробництва роблять цей продукт по-справжньому корисним. Масло «Екстра» має надзвичайно виразний вершковий смак. Завдяки високій жирності є незамінним в приготуванні різних…
‹…› без лишних барьеров. Кредиты, как в банках, только проще и быстрее. Компания развивает новые сервисы и продукты: проверка кредитного рейтинга, покупки онлайн. •Принятие решений быстрее и легче, чем в банках •Не МФО - аудитория часто не пересекается •Размер кредита до 200 тысяч гривен на 36…
Свойства акриловой мастики: - Однокомпонентная, готова к употреблению - Экологически чистая - Высокоэластичная - Водонепроницаемая - Быстросохнущая - Хорошо колеруется - Не подвержена воздействию УФ излучения - Температурный диапазон после высыхания: от - 30 до + 70 °С - Для внутренних и наружных работ Особый класс…