Пропонуємо сир твердий "Звенигородський", 50% жиру у сухій речовині, сир твердий "Едам", 45% жиру в сухій речовині. Виробництво "Клуб Сиру", на замовлення ТОВ "Агромолтранс"
Плавлений сир, сирний продукт є молочним продуктом, який виробляють із сичужних сирів, сиру, сирів для плавлення, олії, сухого молока та інших молочних компонентів з додаванням різних наповнювачів та спецій шляхом плавлення сирної маси. Історія цього продукту бере свій початок у швейцарському містечку Тун, в якому…
Вершки 34% жирності – однорідна маса білого кольору з невеликим бежевим відтінком. Зовні вони дуже схожі на молоко високої жирності. У цьому продукті не повинно бути ніяких зважених частинок жиру та осаду. У промислових масштабах вершки такої жирності використовують для виготовлення вершкового масла та сметани.…
Масло вершкове 82,5%, Масова частка жиру 82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з коров"ячого молока. Харчова цінність 100г продукту: жиру-82,5г, вуглеводів-0,8г, білка-0,6г, калорійність: 3132кдж (748ккал). Умови зберігання та термін придатності: при…
Масло солодковершкове, 72, 5%, чистий ДСТУ, відмінна якість, хороша ціна, без будь-яких рослинних добавок, від 20т. Якість гарантую, внутрішній ринок. Доставка у регіони.
Пропонуємо сирний продукт"Голландський", від 5т, доставка. Виробник молочної продукції на постійній основі реалізує сирний продукт відмінної якості.Продукт упакований у гофроящики по 5 штук в ящику. Вага одного бруса приблизно 4 кг. Термін придатності та зберігання продукції: 120 діб. при t від -4 до 0, 90 діб. при t…
Масло ДСТУ 4399:2005, вироблене з вершків та/або продуктів переробки молока, має специфічний притаманний молоку смак, запах та пластичну консистенцію за темпер. (12±2)°С, з вмістом молочного жиру не менше ніж 72,5%, кольором від блідо-жовтого до майже білого. Масло вершкове має бути щільним, однорідним, поверхня на…